top of page

OM MIG

Mitt namn är Christoffer Nilsson och jag driver Ekens Hälsocenter. Jag är diplomerad massage-, och laserterapeut. Jag jobbar behandlande med massage och utför specifika behandlingar vid skador och smärta, både förebyggande och rehabiliterande.

Jag har gått min grundutbildning till massageterapeut på Hälsoteket i Malmö och vidareutbildar mig kontinuerligt. Tillsammans med mitt stora intresse för träning och tävling i diverse konditionsidrotter har detta gett mig stor kunskap i vad kroppen behöver, oavsett om du har en stillasittande vardag, motionerar med Korpen eller gör en elitsatsning inom din idrott. Jag arbetar med privatpersoner och idrottsklubbar men också mot företag som väljer att investera i sin personal för att hålla dem friska och smärtfria och på så sätt minska sjukfrånvaron. Jag hjälper er gärna att ta fram en lösning som passar just er.

Ekens Hälsocenter ligger lättillgängligt på markplan med bra parkeringsmöjligheter.

Vad det gäller betalning så tar jag kort, swish, kontanter samt skickar faktura till företag. Jag är också ansluten till Actiway och ePassi Min Friskvård, om din arbetsgivare använder någon av dessa friskvårdstjänster kan du betala direkt via dem.

 

För mer information och bokning, kontakta mig på 0451-15775.

stoffe.jpg
bottom of page